Vacature middenbouw Montessorischool

De Montessorischool Hoorn is op zoek naar een leerkracht voor 3 dagen in de middenbouw in de binnenstad (middenbouw is 3/4).

Vacature middenbouw Montessorischool

De Montessorischool Hoorn is op zoek naar een leerkracht voor 3 dagen in de middenbouw in de binnenstad (middenbouw is 3/4).

Montessorischool Hoorn is een moderne school die de nieuwste inzichten op leren en ontwikkelen verbonden heeft met de kernwaarden van het Montessori-onderwijs. Deze kernwaarden zijn nog steeds van kracht. Ook in de moderne wereld is het "leer het mij zelf te doen" een belangrijk waarde. De voorbereide omgeving nodigt uit tot leren en ontdekken, dit in vrijheid van gebondenheid. Binnen de school heerst een sterk pedagogisch klimaat. Respect voor en naar elkaar is herkenbaar op alle lagen. Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor de sfeer en veiligheid op school. De groep wordt hier als totaal op aangesproken. 

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team wil versterken. Binnen een lerende organisatie, waar we elke keer weer de schouders onder zetten om zo ons onderwijs verder te ontwikkelen en te verbinden met het gedachtegoed van Maria Montessori. Afgelopen jaar hebben we een teamscholing afgerond op gebied van instructie geven (EDI) Dit en komend schooljaar richten we ons op het rekenonderwijs. 

Wij bieden een plek in een fijn team met oog voor elkaar. Afgelopen jaren is gebleken dat we nieuwe mensen snel een gevoel geven erbij te horen en krachten te bundelen wanneer dit nodig is met en voor elkaar. 

Denk niet te snel….Montessorionderwijs is niets voor mij! We maken graag tijd vrij om van alles te vertellen en een keer komen kijken en meedraaien behoort zeker tot de mogelijkheden! Raadpleeg anders eerst even onze site. 

We zijn heel benieuwd wie ons team komt versterken! 

Wil je een afspraak maken voor een gesprek? Neem dan via de mail contact op met Joke van Emst, directeur van de Montessorischool. 

Je sollicitatiebrief en cv kun je mailen naar j.van.emst@talenthoorn.nl 

Kind aan het woord

Ik heb echt veel geleerd vandaag!