Vacatures bovenbouw Montessorischool

De Montessorischool Hoorn is op zoek naar een invalleerkracht voor 3 dagen in de bovenbouw in de binnenstad (bovenbouw is 7/8) en een fulltime invalleerkracht in de bovenbouw in de Kersenboogerd.

Vacatures bovenbouw Montessorischool

De Montessorischool Hoorn is op zoek naar een invalleerkracht voor 3 dagen in de bovenbouw in de binnenstad (bovenbouw is 7/8) en een fulltime invalleerkracht in de bovenbouw in de Kersenboogerd.

Montessorischool Hoorn is een moderne school die de nieuwste inzichten op leren en ontwikkelen verbonden heeft met de kernwaarden van het Montessori-onderwijs. Deze kernwaarden zijn nog steeds van kracht. Ook in de moderne wereld is het "leer het mij zelf te doen" een belangrijk waarde. De voorbereide omgeving nodigt uit tot leren en ontdekken, dit in vrijheid van gebondenheid. Binnen de school heerst een sterk pedagogisch klimaat. Respect voor en naar elkaar is herkenbaar op alle lagen. Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor de sfeer en veiligheid op school. De groep wordt hier als totaal op aangesproken. 

We zijn op zoek naar twee enthousiaste collega's die ons team voor een periode willen versterken. Binnen een lerende organisatie, waar we elke keer weer de schouders eronder zetten, om zo ons onderwijs verder te ontwikkelen en te verbinden met het gedachtegoed van Maria Montessori. Afgelopen jaar hebben we een teamscholing afgerond op gebied van instructie geven (EDI). Dit en komend schooljaar richten we ons op het rekenonderwijs. 

Wij bieden een plek in een fijn team met oog voor elkaar. Afgelopen jaren is gebleken dat we nieuwe mensen snel een gevoel geven erbij te horen en krachten te bundelen wanneer dit nodig is met en voor elkaar. 

Denk niet te snel….Montessorionderwijs is niets voor mij! We maken graag tijd vrij om van alles te vertellen en een keer komen kijken en meedraaien behoort zeker tot de mogelijkheden! Raadpleeg anders eerst even onze website. Deze mooie uitdaging biedt tevens de mogelijkheid om eens mee te draaien op een moderne Montessorischool.

We zijn heel benieuwd wie ons team komt versterken! 

Wil je een afspraak maken voor een gesprek? Of heb je vooraf vragen? Neem dan via de mail contact op met Joke van Emst, directeur van de Montessorischool.                          

Je brief en cv kun je mailen naar j.van.emst@talenthoorn.nl 

Kind aan het woord

Ik heb echt veel geleerd vandaag!